Thursday, July 25, 2013

Gator Case and PS4x4 Power Conditioner

Bought the gator case and the power conditioner on behalf of a friend.

Ready to travel

4u Rack

Power conditioner installed

Check out the input 257v ..??!!

Lights on ..

The making of R2-D2

I am still unsure the use of the power conditioner (shampoo ..??)  .. but it does look useful.


9 comments:

  1. yg aku paham benda ni .. mcm kena ada utk yang pakai rack, dia cam dc brick/fuel tank (PSU) utk rack la .. tapi tak la sebijik sama function ..

    ReplyDelete
  2. ooo..power unit la ni.perghhh,pakai rack+cabs+head..ko nk buat studio ke? awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni touring artist ni... buat konsert jelajah m'sia

      Delete
    2. MBA .. hajat di hati mmg nak buat home studio, tapi mengenanhkan aku ni mat power chord jer, aku improve skill aku dulu la hahah .. ni bukan aku punya wei .. citer ni tak habis .. nantikan sambungannya .. akan keudara tengah hari ini ...

      Delete
    3. Ijau .. to those on the go .. this would be very useful, and the owner of this gear is someone that travels s lot and do some small gigs from time to time.

      Delete
    4. checkout dino cazares simple rig HERE

      Delete
    5. wahhh .. semangat aku nak beli pod hd ni ...

      Delete